W E L C O M E | Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat para pembaca senyap dan aktif. Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat pembaca yang sudi menggerakkan jari-jemari halus menekan tetikus semata-mata mahu menjenguk, membaca dan memberikan komentar dalam blog yang sederhana ini.

P E R H A T I A N | Penulisan dalam blog ini telah menggunakan bahasa yang tidak baku secara total dan masih berstruktur. Jika bahasanya bukan pilihan anda, maka penulis ingin menyarankan agar saudara/saudari mula berganjak daripada menjenguk atau membaca blog ini sebelum penyakit Pembenci atau istilah lain ialah Haters mula menular di dalam blog ini. Sekian dan Wassalam.

P E N U L I S | Ameelia merupakan seorang penulis blog amatur yang telah melibatkan diri dalam bidang penulisan blog selama 8 tahun. Penulisan blog adalah berkaitan dengan liku-liku kehidupannya sebagai seorang hamba Allah, anak, isteri, guru di kawasan pedalaman, pelajar dan pelukis amatur. VIEW

HUBUNGI PENULIS

 photo 11-4_zps77ca46b1.png
Sebarang pertanyaan mengenai apa-apa sahaja yang berkaitan dengan blog atau perkara lain boleh hubungi saya di alamat berkenaan :


EMEL 


MSN : lia_nadeshiko91@hotmail.com 
Yahoo : nadeshiko_91@yahoo.com AKAUN LAIN :

 photo 01-DA-THUMBcopy.png  photo 03-LJ-THUMBcopy.png  photo 02-FB-THUMBcopy.pngTwitter :
 photo Followme.png


Sekian terima kasih :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...